Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kolunda bilezik görmek

Rüyada iki kolunda bilezik görmek

Rüyada iki kolunda bilezik görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, belalı insanlara denk geleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, dertlerinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada iki kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Hamle yapacak şansa sahipsiniz.

Rüyada koluna bilezik taktığını görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilezikleri kolundan çıkarmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda çok bilezik görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, her anlamda şifa bulmaya, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalettir.

Rüyada bebeğin kolunda bilezik görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, daha rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada iki kolunda bilezik görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolda bilezik görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kolunda altın bilezik görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments