Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde birini öpmek

Rüyada asansörde birini öpmek

Rüyada asansörde birini öpmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörde birini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada asansörde birini öpmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli asansöre binmek huzurunun da yerine geleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılır.

Rüyada asansörle inip çıktığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hem dua alacağına delalet eder.

Rüyada dar bir asansöre binmek güç ve kudret sahibi olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada camdan asansör görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine yorulur.

Rüyada büyük asansöre binmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada hastanede asansöre binmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, büyük bir üne sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtadan asansör görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments