Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle inip çıktığını görmek

Rüyada asansörle inip çıktığını görmek

Rüyada asansörle inip çıktığını görmek en çetin zorlukların aşılacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, onlardan medet umacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada asansörle inip çıktığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada asansörle inip çıktığını görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörde inip çıkmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle inip çıkmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, borçların biteceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, hafifleyeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine alamet eder.

Rüyada merdivene inip çıkmak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada iniş inmek işlerinde atılıma geçeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments