Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör beklemek

Rüyada asansör beklemek

Rüyada asansör beklemek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansör beklemek gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Rüyada asansör beklemek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret eder.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada asansörde inip çıkmak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada asansöre binmek ve kaçmak çok güzel bir evlilik yapılacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet eder.

Rüyada asansör kapısına sıkışmak kötüyse düzeleceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada asansörde birini öpmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine yorulur.

Rüyada camlı asansör görmek helal lokmalar yiyeceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments