Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu alçılı görmek

Rüyada kolunu alçılı görmek

Rüyada kolunu alçılı görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada kolunu alçılı gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum sizi aşağı çekebilir.

Rüyada kolunu alçılı görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulur.

Rüyada kolunun alçıda olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu alçıda görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Rüyada kolu alçılı birini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada kolu alçıda görmek güzel işler yapacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kolunu alçıda görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, gereken sabrı göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments