Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek ele güne muhtaç olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kolun alçıda olduğunu gördüyseniz:

  • Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

Rüyada kolunu alçıda görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, bir bebek sahibi olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kolunu alçılı görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kolunu alçıda görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, insanlara yardım edeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolu alçıda görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine inanılır.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kolunun alçıda olduğunu görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kolu alçılı birini görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments