Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun alçıda olduğunu görmek

Rüyada kolunun alçıda olduğunu görmek

Rüyada kolunun alçıda olduğunu görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Rüyada kolunun alçıda olduğunu gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kolunu alçıda görmek yurtdışına gidileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada kolu alçıda görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada kolunun alçıda olduğunu görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet eder.

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada birinin kolunu alçıda görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalettir.

Rüyada kolunu alçılı görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, insanlarla iç içe olacağına delalet eder.

Rüyada kolu alçılı birini görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments