Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu alçılı birini görmek

Rüyada kolu alçılı birini görmek

Rüyada kolu alçılı birini görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Rüyada kolu alçılı birini gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz duygusal değişime neden olabilir.

Rüyada kolunun alçıda olduğunu görmek maddi olarak zarar edileceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kolunu alçıda görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu alçıda görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, maddi olarak güç kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kolu alçılı birini görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada kolunu alçılı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek kendisi için mal mülk alacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kolu alçıda görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments