Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu alçıda görmek

Rüyada kolunu alçıda görmek

Rüyada kolunu alçıda görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kolunu alçıda gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada kolu alçılı birini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına inanılır.

Rüyada kolunu alçılı görmek afiyette ve keyifte olacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına inanılır.

Rüyada kolunun alçıda olduğunu görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hedeflerini tutturamayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kolunu alçıda görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulur.

Rüyada kolu alçıda görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada kolunu alçıda görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, fakirliğinin biteceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments