Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu alçıda görmek

Rüyada kolu alçıda görmek

Rüyada kolu alçıda görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok iyi şeylere, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolu alçıda gördüyseniz:

  • Kararsızlık, belirsizlik veya güvensizlik temaları nedeniyle kendinizi geri çekebilirsiniz.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, derde ve kedere düşeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunun alçıda olduğunu görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada birinin kolunu alçıda görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunu alçıda görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada kolu alçılı birini görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolu alçıda görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunu alçılı görmek onları rahat ettireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments