Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolları yıkamak

Rüyada kolları yıkamak

Rüyada kolları yıkamak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, rahata ereceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada kolları yıkamak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kolları yıkamak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kolunu yıkamak uzun bir süre zorluk çekileceğine, insanlar tarafından sevileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada kol yıkamak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kollarını yıkamak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yeterli kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada elbise kolu kesmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet eder.

Rüyada kolun kırıldığını görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kolunda kol saati görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments