Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu çizmek

Rüyada kolu çizmek

Rüyada kolu çizmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, rızkın genişlemesine tabir olunur.

Rüyada kolu çizmek gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kolu çizmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada kalemle çizgi çizmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Rüyada balık çizmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprü çizmek doğru haber almaya, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kare çizmek dualarının karşılığını alacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi çizmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret eder.

Rüyada ağaç çizmek dertlerin ve sorunların biteceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı çizmek kalp kırıklığına neden olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments