Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarını yıkamak

Rüyada kollarını yıkamak

Rüyada kollarını yıkamak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kariyer edineceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına alamet eder.

Rüyada kollarını yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Rüyada kollarını yıkamak elinin darlık görmeyeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine işaret eder.

Rüyada kolunu yıkamak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol yıkamak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, rızkının eksileceğine, lüks şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kolları yıkamak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde kol saati bulmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, duygularının karşılıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunu şiş görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalettir.

Rüyada kolda leke görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin koluna girip yürümek bolluk ve berekete kavuşulacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments