Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan et kesmek

Rüyada kolundan et kesmek

Rüyada kolundan et kesmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yüksek tahsil yapacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada kolundan et kesmek gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Rüyada kolundan et kesmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kazancının epey düşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada gömlek kolu kesmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise kolu kesmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada kolunu jiletle kesmek aşama göstermeyeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada satırla kolunu kesmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada bebek kolu kesmek de elinin bollaşacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun kolunu kesmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına işarettir.

Rüyada eşinin kolunu kesmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments