Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satırla kolunu kesmek

Rüyada satırla kolunu kesmek

Rüyada satırla kolunu kesmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zor durumların biteceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada satırla kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada satırla kolunu kesmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada satırla parmak kesmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada satırla insan kesmek çok iyi giden işlerin duracağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hem yeni yerler göreceğine işaret eder.

Rüyada satırla adam kesmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına inanılır.

Rüyada satırla et kesmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçak ve satır görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada satır görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret eder.

Rüyada satırla adam öldürmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments