Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise kolu kesmek

Rüyada elbise kolu kesmek

Rüyada elbise kolu kesmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, düşmanına galip geleceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş kaybı yaşayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbise kolu kesmek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri anında kendi planlarınızda kullanabilir, buna göre stratejiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada elbise kolu kesmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kollarını kesmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kolunu kesmek canlanacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kolunu kesmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin kolunu kesmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalettir.

Rüyada birinin kolunu kesmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek kolu kesmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments