Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasında et beni görmek

Rüyada kafasında et beni görmek

Rüyada kafasında et beni görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasında et beni gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kafada et beni görmek duyguların karşılık bulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kafasında et beni görmek barış ve sevgi içinde olacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya yorulmaktadır.

Rüyada kafada ben görmek işsiz ise işe gireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasında ben görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta et beni görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Rüyada siyah et beni görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı et beni görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolda et beni görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, lüksünün artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments