Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta et beni görmek

Rüyada vücutta et beni görmek

Rüyada vücutta et beni görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, geçim derdinden kurtulacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta et beni gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada vücudunda et ben görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, bir beladan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta et beni görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda et beni görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, borçlarının ödeneceğine yorulur.

Rüyada başkasının vücudunda ben görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada vücudunda ben görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına inanılır.

Rüyada vücudunda ben çıktığını görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada vücutta ben görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments