Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada et beni görmek

Rüyada kafada et beni görmek

Rüyada kafada et beni görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kafada et beni gördüyseniz:

  • Evle ilgili gelişmeler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kafada et beni görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kafasında et beni görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına rivayet eder.

Rüyada kafada ben görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasında ben görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzde et beni görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kolunda et beni görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında et beni görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, her şeyin gönlünce olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde et beni görmek amaçlarına nail olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments