Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda yaralar görmek

Rüyada kolunda yaralar görmek

Rüyada kolunda yaralar görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, ticarete atılacağına işaret eder.

Rüyada kolunda yaralar gördüyseniz:

  • Zamanı boşa harcamanız veya boş şeylerle vakit geçirmeniz karışıklıklara neden olabilir.

Rüyada kolunun yaralandığını görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Rüyada kolda yaralar görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, ibadete ağırlık verileceğine işarettir.

Rüyada kolunda yara çıkmak ekmek kapılarının kapanacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda yara olduğunu görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kolunun yara olduğunu görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bunun da geleceğine yorulur.

Rüyada kolda yara görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kollarında yara görmek kendi bildiğini okuyacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kollarda yara görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments