Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arzuya kavuşmak

Rüyada arzuya kavuşmak

Rüyada arzuya kavuşmak iyi geçiminin biteceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arzuya kavuşmak gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

Rüyada arzuya kavuşmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arzulu öpüşmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arzu görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, sorunların teker teker aşılacağına tabir olunur.

Rüyada arzu duymak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, büyüyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arzu ismi görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada arzu etmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye kavuşmak iyi huylar edineceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle kavuşmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments