Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arzu görmek

Rüyada arzu görmek

Rüyada arzu görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, verilen kararların geri çekileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada arzu gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada arzu duymak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Rüyada arzulu öpüşmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada arzu görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, anne ve baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada arzuya kavuşmak günahların da affolacağına, günden güne kazancının artacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada arzu ismi görmek çirkin amellere, sağlığının bozulmayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine işarettir.

Rüyada arzu etmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments