Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle kavuşmak

Rüyada sevgiliyle kavuşmak

Rüyada sevgiliyle kavuşmak aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, borçların kapanacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle kavuşmak gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda bazı sürprizlerle ya da bazı alanlarda yavaşlanılmasını gerektiren düzeltmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevgilisine kavuşmak rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle kavuşmak mutlu bir evliliğe, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisine kavuşmak birçok iş teklifi alınacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye kavuşmak daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye kavuşmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kavuşmak ticarette yol katedeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğe kavuşmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments