Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye kavuşmak

Rüyada eski sevgiliye kavuşmak

Rüyada eski sevgiliye kavuşmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, beğenilen işlere imza atacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye kavuşmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran herşeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye kavuşmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle kavuşmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisine kavuşmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle kavuşmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına delalettir.

Rüyada sevgilisine kavuşmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye kavuşmak ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada birine kavuşmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments