Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arzu duymak

Rüyada arzu duymak

Rüyada arzu duymak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, büyük bir yenilgi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada arzu duymak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada arzu duymak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine yorulur.

Rüyada arzulu öpüşmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine inanılır.

Rüyada arzu ismi görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arzu görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arzu etmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına tabir olunur.

Rüyada arzuya kavuşmak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu duymak yaşam standartlarının da yükseleceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının annesinin öldüğünü duymak sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments