Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arzu etmek

Rüyada arzu etmek

Rüyada arzu etmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada arzu etmek gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Rüyada arzu görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada arzu duymak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına tabir olunur.

Rüyada arzulu öpüşmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arzu ismi görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret eder.

Rüyada arzuya kavuşmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada arzu etmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments