Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arzu ismi görmek

Rüyada arzu ismi görmek

Rüyada arzu ismi görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, bol bol hayır duası alınacağına, hayallerinin gerçek olacağına, konuşmaz olacağına, stresli bir ortama gireceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arzu ismi gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada arzu ismi görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arzulu öpüşmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada arzu görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arzu duymak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına yorulmaktadır.

Rüyada arzu etmek kendisine olan güveninin azalacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine alamet eder.

Rüyada arzuya kavuşmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına yorulur.

Rüyada emre ismi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sahabe ismini görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments