Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda altın zincir görmek

Rüyada kolunda altın zincir görmek

Rüyada kolunda altın zincir görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda altın zincir gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada koluna altın zincir takmak kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kolunda altın zincir görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada kol zinciri görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada altın zincir hediye almak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada boğazında altın zincir görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada uzun altın zincir görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın zincir taktığını görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya alamet etmektedir.

Rüyada altın zincir bilezik görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments