Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol zinciri görmek

Rüyada kol zinciri görmek

Rüyada kol zinciri görmek hep yerinde sayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada kol zinciri gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Rüyada kol zinciri görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada kolunda altın zincir görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna altın zincir takmak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zincir toplamak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna altın zincir takmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada köpek zinciri görmek hayırlı olayların yaşanacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, doğru işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kopmuş altın zincir görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada siyah zincir görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments