Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zincir takmak

Rüyada zincir takmak

Rüyada zincir takmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada zincir takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Rüyada boynuna altın zincir takmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koluna altın zincir takmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, üzüleceğine, pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zincir kolye takmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sağlığına kavuşacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Rüyada boynuna zincir takmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet eder.

Rüyada zincir takmak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işarettir.

Rüyada arabaya zincir takmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada altın zincir kolye bulmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada altın zincir koparmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments