Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada midesinin ağrıdığını görmek

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada midesinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları hakkında konuşmak yerine, neler yaptığınıza odaklanmalısınız.

Rüyada midesi ağrımak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada midede böcek görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına delalettir.

Rüyada mide ağrısı çekmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada mide bulantısı kusmak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Rüyada mideden vurulmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada mide bulantısı çekmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mideden hasta olmak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments