Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltukta uyumak

Rüyada koltukta uyumak

Rüyada koltukta uyumak kötülüklere gözünü kapatmaya, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, işlerinin bollaşacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltukta uyumak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada koltukta uyumak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına yorulur.

Rüyada koltuk altını temizlemek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada berber koltuğuna oturmak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada koltuk değneği görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk kanepe görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalettir.

Rüyada koltuklar görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altını öpmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments