Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk kanepe görmek

Rüyada koltuk kanepe görmek

Rüyada koltuk kanepe görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, işlerinin yarım kalacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, üzgün ve karamsar olacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk kanepe gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Rüyada koltuk kanepe görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kanepe görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kanepe silmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı kanepe görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada tahta kanepe görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada kanepe taşımak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada yeni kanepe almak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanepe örtüsü görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments