Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuklar görmek

Rüyada koltuklar görmek

Rüyada koltuklar görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalettir.

Rüyada koltuklar gördüyseniz:

  • Bazı öneriler bazı konuların mükemmelleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada eflatun koltuk görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk taşımak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın arka koltuğunda oturmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada köşeli koltuk görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, karşılıksız bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada arabanın arka koltuğuna oturmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert koltuk görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada arabada ön koltukta oturmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada çok koltuk görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments