Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altını temizlemek

Rüyada koltuk altını temizlemek

Rüyada koltuk altını temizlemek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, mutluluğu yakalayacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altını temizlemek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlarla uğraşırken düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada koltuk altını temizlemek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işaret eder.

Rüyada koltuk temizlemek sorunların çözüm bulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, büyük mutluluk duyulacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altı temizlemek sevilen ve sayılan biri olunacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek huzuru yakalayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında kılı görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, birçok engelin aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments