Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altını öpmek

Rüyada koltuk altını öpmek

Rüyada koltuk altını öpmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altını öpmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor.

Rüyada koltuk altını öpmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı öpmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada koltuk altını aldırmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulur.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın koltuk görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada koltuğun altından yılan çıktığını görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altını kıllı görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments