Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk takımı görmek

Rüyada koltuk takımı görmek

Rüyada koltuk takımı görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, rahata ereceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine delalettir.

Rüyada koltuk takımı gördüyseniz:

  • Planlarınızı size katkısı olabilecek kişilerle paylaşmalısınız.

Rüyada kırmızı koltuk takımı görmek bol bol hayır duası alınacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni koltuk takımı almak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada koltuk takımı görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulur.

Rüyada koltuk takımını değiştirmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor koltuk takımı görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada koltuk takımı almak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, umutlarının kırılacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet eder.

Rüyada siyah koltuk takımı görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments