Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altını tıraş etmek

Rüyada koltuk altını tıraş etmek

Rüyada koltuk altını tıraş etmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, büyük atılımların yapılacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda alışılmadık yöntemler uygulamanız, tuhaf veya sizden beklenmeyecek davranışlar sergilemeniz gerekebilir ya da riskli adımlar atabilirsiniz.

Rüyada koltuk altını tıraş etmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada koltuk altı tıraş etmek yaptığı işten çıkarılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine delalettir.

Rüyada kolunu tıraş etmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Rüyada erkeği tıraş etmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine işarettir.

Rüyada göğsü tıraş etmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tıraş bıçağı görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine tabir olunur.

Rüyada birini tıraş etmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments