Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü tıraş etmek

Rüyada göğsü tıraş etmek

Rüyada göğsü tıraş etmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işarettir.

Rüyada göğsü tıraş etmek gördüyseniz:

  • Artık onu fazla bekletmeyin.

Rüyada göğsünü tıraş etmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işarettir.

Rüyada göğsü tıraş etmek bereketinin artacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kadını tıraş etmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini sakal tıraşı olmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tıraş bıçağı almak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına delalettir.

Rüyada birinin saç tıraşı olduğunu görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinin düzeleceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada kafayı tıraş etmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaş tıraş etmek borçlarının da kapanacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments