Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı tıraş etmek

Rüyada koltuk altı tıraş etmek

Rüyada koltuk altı tıraş etmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altı tıraş etmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir tutum takınırsanız hedefe doğru başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada koltuk altı tıraş etmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, gelişeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada koltuk altını tıraş etmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçının tıraş edildiğini görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada bıyıkları tıraş etmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kolu tıraş etmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini sakal tıraşı olmak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments