Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu tıraş etmek

Rüyada kolunu tıraş etmek

Rüyada kolunu tıraş etmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, doğru bir karar verileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kolunu tıraş etmek gördüyseniz:

  • Elinize daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler geçebilir.

Rüyada kolu tıraş etmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine alamet eder.

Rüyada kolunu tıraş etmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol kıllarını tıraş etmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, endişelerin son bulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği tıraş etmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, çok rahat edeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada tıraş olmak sıkıntılı günler geçireceğine, mal ve para kazanılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada başkasını tıraş olurken görmek rahatının kaçacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları tıraş etmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments