Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altında kıl almak

Rüyada koltuk altında kıl almak

Rüyada koltuk altında kıl almak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni malların alınacağına, işlerinin yarıda kalacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına inanılır.

Rüyada koltuk altında kıl almak gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Rüyada koltuk altını kıllı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altından kıl almak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, para ve zaman ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının koltuk altında kıl görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi koltuk altını kıllı görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments