Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altındaki kılları görmek

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Rüyada koltuk altında siyah kıl görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak bol kazanç elde edileceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altında kılı görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının koltuk altında kıl görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altından kıl almak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments