Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işarettir.

Rüyada koltuk altında uzun kıl gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada koltuk altının kıllı olmasını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek daima önüne bakacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, para sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altında çok kıl görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına delalettir.

Rüyada koltuk altının kıllı olduğunu görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments