Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altından bıçaklanmak

Rüyada koltuk altından bıçaklanmak

Rüyada koltuk altından bıçaklanmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalettir.

Rüyada koltuk altından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Yanlış ilgi alanları olan veya yanlış nedenlerle size yaklaşan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada koltuk altından bıçaklanmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının koltuk altında kıl görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, şansının kendisinden yana olacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada koltuk altını aldırmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altından kıl almak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada koltuk altını temizlemek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının koltuk altını görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altında siyah kıl görmek afiyette ve keyifte olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments