Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altındaki kılları almak

Rüyada koltuk altındaki kılları almak

Rüyada koltuk altındaki kılları almak dedikoduya, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, daha fazla kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları almak gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Rüyada koltuk altının kıllandığını görmek yükünün hafifleyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altından kıl koparmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altında kıl koparmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada koltuk altında kıl görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, ele geçen parada artış olacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının koltuk altında kıl görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altını kıllı görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments