Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kıllı görmek

Rüyada koltuk altı kıllı görmek

Rüyada koltuk altı kıllı görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altı kıllı gördüyseniz:

  • Hızlı bir sürecin başındasınız.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek strese gireceğine, gergin olacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada koltuk altı kılı görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına rivayet eder.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments