Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı koltuk altı görmek

Rüyada kıllı koltuk altı görmek

Rüyada kıllı koltuk altı görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına tabir olunur.

Rüyada kıllı koltuk altı gördüyseniz:

  • Sezgilerle ilerlemeniz sizin için risk oluşturabilir.

Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını almak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıl görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, işlerin yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments