Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kılı temizlemek

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek rızkın artacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, hem hayatının kurtulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu sizin için önemli ilşkiler kanalıyla istikrarlı hale sokabilirsiniz.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı temizlemek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılını görmek işlerin aksayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, maddi gücünün katlanacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, borçlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kıl görmek uzun yıllar yaşayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments