Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak gördüyseniz:

  • Karara varmadan önce başka kaynaklara da danışmalısınız.

Rüyada koltuk altı kılını almak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, hayal kırıklığına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işarettir.

Rüyada koltuk altı kılını görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kılı görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, dileklerinin yerine geleceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments